Van productie tot levering

Wij berekenen voor de bezorging een vaste bedrag van 50 euro. Indien het gaat om een grote afname wordt de bezorging vaak gratis aangeboden. We hanteren een levertermijn van ongeveer 2 weken. De materialen worden elke maandag doorgegeven aan onze productie afdeling. Volgende week maandag worden de bestellingen opgehaald bij fabriek. Op woensdag nemen wij de bestelling bij ons in de magazijn. Vanaf donderdag/vrijdag worden de bestelling bezorgd.

Hieronder geven wij weer wat de stappen zijn van productie tot bezorging.

Productie

Productie

Wanneer een bestelling binnen komt bij Gevelbekleding Stunt controleren wij eerst of de kleur en afmetingen van de materialen overeenkomt met de wensen van de klant. In de fabriek staan meerdere rollen in verschillende kleuren. De rol met de juiste kleur wordt in de machine opgelegd en worden in de juiste profielen geperst.                                               kkkkkkkkk

kkkkkk

kkkkkkkkk

kkkkkk

Beschermende folie

Verpakking
Verpakking

De toebehorende materialen zoals de eindstrip, beginstrip, buitenhoekstrip en binnenhoekstrip worden op een nette manier verpakt voor de klanten. De materialen worden niet op een pallet geleverd, omdat dit onhandig is voor onze logistiek.                                                                kkk

kkk

kkkkkkkkk

kkkkkk

kkkkkk

Afspraak voor de levering.

Levering
Levering

Wanneer de klanten een bestelling plaatsen, wordt deze door onze medewerkers bevestigd per mail. De bestelling geven wij z.s.m. door naar onze productie afdeling – lees hierboven stap voor stap welke dagen de bestelling doorgegeven worden en op welke dagen wij de materialen in ontvangst nemen, zodat wij de bestellingen in de route zetten. Onze medewerkers zullen de klanten paar dagen van te voren een mail sturen over de levertijd. In de mail zal vermeld worden dat de levering op de dag zelf binnen 2 uur plaats zal vinden. Op deze manier kunt u rekening houden met verkeersvertraging. Om voor de klanten gemakkelijker te maken, zal de chauffeur de klanten dertig minuten van te voren bellen bij aankomst.

Uitladen

Bezorging
Bezorging

De bestelde materialen komt niet met een vrachtwagen, maar met een openlaadbak. We hebben voor dit vervoermiddel gekozen, omdat meer dan helft van onze klanten niet mogelijk is de materialen te leveren met een oplegger. Het is bijna onmogelijk om met een vrachtwagen bij een camping of bij een smalle straat te leveren, daarom leveren wij met een openlaadbak. De levering is altijd ongelost, maar onze chauffeur doet nooit moeilijk om u handje te helpen.

kkkkkkkkk

kkkkkk

Vrachtbrief

ontvangst
Ontvangst

Wanneer de klant heeft uitgeladen, worden de materialen één voor één controleert voor de juistheid. Indien de bestelde materialen overeenkomt met de levering wordt er een handtekening gezet op de vrachtbrief. Op deze brief staat precies wat de bestelling inhoudt. Zo kunnen we achteraf weten wat u heeft ontvangen en wat wij hebben geleverd.

kkkkkkkkk

kkkkkk

kkkkkkkkk

kkkkkk

Betaling

Als de bestelling klopt moeten de betaling plaatsvinden. Meestal worden de bestellingen betaald vooraf via bankoverschrijving. Bij ons is ook mogelijk om de bestellingen tijdens de levering te betalen aan de chauffeur.