Vinyl Flat Paneel

Zie meer voor dubbel of enkel wandpanelen en kleuren

Vinyl Flat Paneel

Zie meer voor dubbel of enkel wandpanelen en kleuren

Vinyl Dubbel Paneel

Zie meer voor dubbel of enkel wandpanelen en kleuren

Vinyl Dubbel Paneel

Zie meer voor dubbel of enkel wandpanelen en kleuren

Toebehorende materialen

 


Vinyl gevelbekleding, beste imitatie en momenteel de meest populaire gevelbekleding.

Dit product wordt aanbevolen als gevelbekleding voor zowel woningen als openbare gebouwen. Het zorgt voor een jarenlange duurzame en esthetische gevel.

Licht van gewicht, gemakkelijk te vervoeren en snel en eenvoudig te installeren zonder speciale behandelingen en hulpmiddelen - vinyl gevelbekleding kan op elk moment van het jaar en zelfstandig aangebracht worden.

Deze gevelbekleding vereist gedurende de gebruiksperiode geen extra onderhoud of periodieke reparaties.


Technologie

  1. De speciaal gevormde rand biedt wind bestendigheid
  2. Montage-openingen voor eenvoudigere installatie
  3. Oppervlaktestructuur die natuurlijk hout imiteert

PVC, waarvan vinyl gevelbekleding is gemaakt, overtreft de sterkte van het houten prototype en behoudt zijn uiterlijk (oppervlaktestructuur imiteert de houttextuur). Bestendigheid tegen wisselende weersomstandigheden (vocht, lage en hoge temperaturen, zonnestraling, wind), biologische agentia (insecten, schimmels), en de meeste chemicaliën verzekert jarenlang probleemloos gebruik.

Duurzaamheid van de gevel wordt ook door de paneelconstructie verzekerd - de speciale geprofileerde rand van de montageopeningen blokkeert de schroeven. Een dergelijke structuur, genoemd "orkaanbestendig", voorkomt dat het paneel zelfs bij harde wind van de muur loskomt.

Onderzoek uitgevoerd door onafhankelijke instituten* toont aan dat het gebruik van gevelbekleding van polymeer door de zeer lange levensduur, het gemakkelijke transport en de mogelijkheid van volledige recycling een veel lagere impact op het milieu heeft dan het gebruik van materialen zoals hout of baksteen.