Vinyl Extra

Vinyl Extra Dubbel Wand

Vinyl Extra Tegel

 

 

Vinyl Potdeksel

Toebehoren

Startlijst
Hoek
U-lijst
Eindlijst
Geperforeerd
Ventilatie
Verbinding
Verbinding

Vinyl Siding

Toebehoren

SV18
SV11
SV12
SV16
SV15
SV19
SV13
SV14
SV05
SV01

Onze service

Offerte in 30 min
Laagste prijs garantie
Lage bezorg kosten
Tijdens de levering

Contact

U kunt ons mailen
U kunt ons bellen
U kunt ons appen
Vakkun- dige advies

Vinyl Extra is een moderne gevelbekleding  speciaal ontwikkeld voor toepassing buiten

De toepassing van de innovatieve Vinyl Extra technologie maakt het mogelijk om esthetische en functioneel eigenschappen te combineren. De gevelbekleding is zeer duurzaam en bestand tegen wisselende weersomstandigheden. Het vervaagt en vervormt niet wanneer het aan zonlicht blootgesteld wordt of onder invloed van temperatuur. Eén van de belangrijkste voordelen is dat Vinyl Extra in principe geen onderhoud vereist. Andere materialen, bv. hout, moeten regelmatig geverfd worden wat tijd en geld vergt. Dankzij de flexibiliteit en het geringe gewicht van de panelen en de eenvoudige samenvoeging is Vinyl Extra gemakkelijk en snel te monteren.
De standaard garantieperiode voor het product is 10 jaar.


Technologie

De bekleding Vinyl Extra is uitgevoerd in de technologie Kerracore met twee lagen met toepassing van de nieuwste technologie en procestechniek.

1. Bovenlaag (hard PVC)

  • bestand tegen stoten en krassen
  • kleurvast en een unieke houtstructuur
  • Speciale modificatoren in Ultra-Therm technologie en zgn. "koude pigmenten", gebruikt in het proces van het kleuren van de toplaag, garanderen de beste op de markt beschikbare hoge temperatuur bestendigheid en kleur stabiliteit.

2. Kern (geschuimd PVC)

  • hoge dichtheid en homogeniteit
  • als resultaat heeft het product dimensionele stabiliteit en mechanische sterkte

De Kerracore technologie biedt een uitstekende weerstand tegen factoren zoals extreme weersomstandigheden, vocht, bacteriën of schimmels.


CONNEX SYSTEEM

Een verbindings vrij systeem voor de enkelvoudige FS-201 panelen

CONNEX - is een gepatenteerde*, innovatieve methode voor het verbinden van gevelpanelen FS-201 (in de lengte). De panelen in dit systeem hebben een lengte van 2,95 m en zijn voorzien van speciale geïntegreerde haken aan beide uiteinden waardoor de installatie veel sneller en eenvoudiger wordt en er geen extra onderdelen nodig zijn. Hierdoor zijn de CONNEX systeemverbindingen bijna onzichtbaar op het wandoppervlak en hebben ze geen uitstekende delen.
CONNEX zet vanaf nu een nieuwe standaard op het gebied van esthetiek en montage gemak.

*Europees Octrooi aangevraagd

Bekijk de animatie